Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u Carglass® servisni centar, Carglass® može doći kod Vas. Veliki broj terenskih tehničara Vam može pružiti uslugu na mestu po Vašem izboru.

Štaviše, kao vodeća kompanija za popravku i zamenu auto stakla na vozilima u Srbiji, imamo čvrste veze sa većinom glavnih osiguravajućih društava u Srbiji, što nam omogućava da uređujemo svu dokumentaciju vezanu za osiguranje u Vaše ime, u slučaju da podnosite zahtev za naplatu od osiguranja vozila.

 

U ovom odeljku možete saznati više o nama, čime se bavimo i kako Vam možemo pomoći (da ne pominjemo zašto smo toliko ponosni na naše zaposlene, kvalitet naše usluge i na posvećenost pružanju prvoklasne usluge svakom klijentu ponaosob).

Osnovna usluga

Auto staklo i ugradnja visokog kvaliteta – bezbedna vožnja

Dobrodošli u Carglass! Mi odgovaramo na sve zahteve naših klijenata I pružamo sledeću osnovnu uslugu - brzu, kvalitetnu i jeftinu popravku, kao I zamenu auto stakala na svim vozilima. Dođite i uverite se sami! Budite naš redovni klijent! U nekoj od filijala kompanije Carglass® ili pozivanjem naših terenskih tehničara da Vas posete na mestu po Vašem izboru - kod kuće, na poslu ili gde god se nalazite. Radi Vaše sigurnosti i sigurnosti drugih učesnika u saobraćaju valja Vam proučiti ove ponude i iskoristiti ih uz mnoge razne pogodnosti kompanije Carglass®.

 

Podnošenje zahteva u Vaše ime

 

Carglass® sarađuje sa svim glavnim osiguravajućim kompanijama. Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje nadoknađuje štetu polomljenog stakla i to direktno Carglass®-u. Samo je potrebno da napravite zapisnik o šteti u Vašem osiguranju, a Carglass® će Vam zameniti auto staklo ili izvršiti popravku i uslugu će direktno fakturisati Vašem osiguranju.

Carglass® terenska služba

Naš cilj u kompaniji Carglass® sa glavnim filijalama u Beogradu i Novom Beogradu u Srbiji je da Vaš problem rešimo na najbrži mogući i Vama najpogodniji način.

Izlazak na teren Carglass

 

Zbog velikog broja zaposlenih terenskih tehničara možemo da Vam pružimo mogućnost izbora mesta na kom želite da Vam servisiramo vozilo. Možete da dovezete svoje vozilo u neku od naših filijala širom zemlje ili, ako Vam je to zgodnije, visokostručni tehničar iz kompanije Carglass® može da Vam pruži uslugu na mestu po Vašem izboru – kod kuće, na poslu ili bilo gde u Srbiji.

Ključne činjenice

  •   Carglass® popravlja ili menja sve vrste stakala na vozilima, bez obzira na marku, model ili starost vozila.
  •   Carglass® sprovodi politiku „popravka stakla pre svega“, što znači da ćemo, kad god je to moguće, pre popraviti oštećeni vetrobran nego ga zameniti novim, štedeći Vam na taj način i vreme i novac. Popravka kraće traje i jeftinija je.
  •   Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje će osim zamene prihvatiti popravku malog oštećenja na prednjem vetrobranu. Bez obzira što osiguranje plaća za Vas, uvek je bolje da se odlučite za popravku auto stakla, jer time čuvate fabrički ugrađeno staklo.
  •   Carglass® u Srbiji sarađuje sa svim glavnim osiguravajućim kompanijama. Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje nadoknađuje štetu polomljenog stakla i to direktno Carglass®-u. Samo je potrebno da napravite zapisnik o šteti u Vašem osiguranju, a Carglass® će Vam zameniti auto staklo ili popraviti oštećenje i uslugu će direktno fakturisati Vašem osiguranju.
  •   Za svaku izvršenu zamenu auto stakla na Vašem vozilu, Carglass® daje pisanu, neograničenu garanciju kojom se potvrđuje, da su sva auto stakla koja Carglass® koristi proizvedena u evropskim fabrikama stakala, i to pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje, kao i stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva stakla imaju isti kvalitet koji se označava kao OEM (Original Equipment Manufacturer odnosno Proizvođač sastavnih komponenata).
  •   Carglass® garantuje za kvalitet naše usluge dok god budete posedovali vozilo koje smo popravili
  •   Carglass® možete pozvati besplatno bilo kada tokom nedelje na broj 011 208 47 44
  •   Carglass® je deo kompanije Belron®, vodeće svetske kompanije za popravku I zamenu auto stakala na svim vozilima, koja postoji u više od 30 zemalja sveta.
  •   Carglass® ima namenski centar za istraživanje i razvoj – Belron® Technical – koji neprestano istražuje I usavršava tehniku, te razvija najnovija znanja, alatke i obuku za naše tehničare

 

Globalna mreža firme Carglass®

Carglass® je deo kompanije Belron®, vodeće svetske kompanije za popravku i zamenu auto stakla.

Belron® je zastupljen u više od 30 zemalja i raspolaže sa preko 12500 visokostručnih tehničara, čije usluge koristi više od 8 miliona klijenata godišnje, što u proseku znači da jedan klijent dolazi na svake četiri sekunde.

Pored kompanije Carglass®, Belron® mrežu čine mnogi od vodećih svetskih brendova u industriji popravke i zamene auto stakala, uključujući Carglass® širom Evrope, O’Brien® u Australiji i Safelite® u SAD.

 

Evropa i Bliski istok

Zemlja Robna marka
   Austria Carglass®
   Belgija Carglass®
   Danska Carglass®
   Estonija Carglass®
   Finska Carglass®
   Francuska Carglass®
   Grčka Carglass®
   Holandija Carglass®
   Hrvatska Carglass®
   Irska Autoglass®
   Italija Carglass®
   Kina Carglass®
   Litvanija Carglass®
   Luksemburg Carglass®
   Mađarska Carglass® Berlon®
   Nemačka Carglass®
   Norveška Hurtigruta® Carglass
   Portugalija Carglass®
   Rumunija Carglass®
   Slovenija Carglass®
   Srbija Carglass®
   Španija Carglass®
   Švajcarska Carglass®
   Švedska Carglass®
   Turska Carglass®
   Ukrajna Carglass®
   Velika Britanija Autoglass®

Amerika

Zemlja Robna marka
   Brazil Carglass®
   Čile Carglass®
   Kanada Lebeau® Duro® Apple Auto Glass® Speedy Glass®
   SAD Elite Auto Glass Auto Glass Specialists®

Australazija

Zemlja Robna marka
   Australija O'Brien®
   Indonezija Carglass®
   Novi Zeland Smith & Smith®

Naše Reference

Ukoliko imate osiguranje auto stakla, NEMOJTE BRINUTI, potrebno je samo da napravite zapisnik o oštećenju u Vašoj osiguravajućoj kompaniji, a Carglass® će naplatiti štetu direktno od osiguravajuće kompanije. Vi plaćate samo učešće u šteti, ukoliko ga imate, po Vašoj polisi osiguranja. Ukoliko Vaše auto staklo ima oštećenje veličine novčića do 10 dinara, u većini slučajeva učešće više nije Vaša obaveza, već osiguravajuće kompanije POPRAVKA JE ZA VAS BESPLATNA, a Vi ćete ujedno sačuvati fabrički ugrađeno staklo.

wiener osiguranje
sava osiguranje
globos osiguranje
generali osiguranje
ddor osiguranje
ams osiguranje
dunav osiguranje
triglav osiguranje
milenijum osiguranje
uniqa osiguranje

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?